Cari Blog Ini

Sjaelvmal Av Gibraltar 7 0 Till Sverige

Självmål av Gibraltar - 7-0 till Sverige

Sverige vann stort mot Gibraltar i VM-kvalet

Sverige vann stort mot Gibraltar i VM-kvalet på tisdagskvällen. Matchen slutade 7-0 till Sverige.

Sverige tog ledningen i den 20:e minuten genom ett självmål av Gibraltars försvarare Joseph Chipolina. Sverige fortsatte att dominera matchen och gjorde ytterligare två mål i den första halvleken, genom Robin Quaison och Emil Forsberg.

I den andra halvleken gjorde Sverige ytterligare fyra mål, genom Dejan Kulusevski, Viktor Claesson, Ludwig Augustinsson och Alexander Isak.

Sverige är nu tvåa i gruppen

Sverige är nu tvåa i gruppen, bakom Spanien. Sverige har nio poäng, medan Spanien har tolv poäng.

Sverige har två matcher kvar i VM-kvalet, mot Kosovo och Grekland.

Zlatan Ibrahimović saknades i matchen

Sveriges anfallsstjärna Zlatan Ibrahimović saknades i matchen mot Gibraltar. Ibrahimović har varit skadad sedan i september.

Det är osäkert om Ibrahimović kommer att kunna spela i de återstående två matcherna i VM-kvalet.